menu

Sok pietruszkowo- jabłkowo- selerowy

Pora na kolejną wariację "sokową". Takie soki to sto procent soku w soku czyli radość w każdym łyku:) Idealne by ratować mą nadwątloną przez trwającą ostatnie pół roku zimę( tak mi wychodzi z obliczeń!).  Wam również polecam takie bomby witamin- nie tylko wiosną ale przez cały rok:)



sok z pietruszki, sok warzywno- owocowy, sok z selera naciowegoSkładniki( na porcję):
1 spore jabłko
4 łodygi selera naciowego
pęczek pietruszki






















Sposób przygotowania:
Łodygi selera, jabłko pokrojone na mniejsze części z wykrojonym gniazdem nasiennym oraz
pietruszkę przecisnąć przez sokowirówkę. Jeśli mamy ochotę można odrobinę dosłodzić- np. miodem, choć według mnie nie jest to konieczne. Gotowe!


Smacznego:)

comercialTest

1 komentarz:

  1. powiem Ci że jestem bardzo ciekawa smaku, chodź jak go sobie wyobrażam to mi wszystko do siebie pasuje :)

    OdpowiedzUsuń

Zaszalej! Zostaw komentarz:)