Składniki:
250g czerwonej porzeczki2 średniej wielkości pomidory malinowe
2 szalotki
3 łyżeczki cukru
3 łyżki octu z rozmarynem
łyżeczka pasty z chili
sól morska
sposób przygotowania:
Oddzielone od łodyżki porzeczki, pokrojone na ćwiartki pomidory, obrane i pokr4ojone na pół cebulki oraz pozostałe składniki umieszczamy w misie Tefal Companion z ostrzem tnącym. Ustawiamy prędkość 1 czas 30 minut i temperatura 100stopni. Po tym czasie konfitura jest gotowa- umieszczamy ją w słoiczku i przechowujemy po ostudzeniu w lodówce. Gotowe!
Smacznego:)
Ciekawe :)
OdpowiedzUsuńJuż zapisałam przepis :)
OdpowiedzUsuńWhen I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Cheers! msn hotmail sign in
Attractive component of the material. I just stumbled across your web site and accession capital to say that I really enjoyed your site. Fill the form with accurate and complete information about the traveler's data, passport details, date of travel and the type of visa they wish to obtain. Visa cost Turkey required to cover the expenses involved in the processing of the visa application.
OdpowiedzUsuń