Składniki:
pęczek rzodkiewek1 gałązka rozmarynu
łyżka oliwy z oliwek
łyżka octu ryżowego
sól morska z rozmarynem
pieprz
Sposób przygotowania:
Oddzielamy rzodkiewki od liści, większe sztuki przekrawamy na pół. Umieszczamy je w naczyniu do zapiekania, skrapiamy octem i olejem i mieszamy. Dodajemy świeży rozmaryn i umieszczamy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni- pieczemy około 20-25 minut. Po upieczeniu doprawiamy solą oraz grubo zmielonym pieprzem. Gotowe!
Smacznego:)
spróbuję ale poczekam na własne rzodkieweczki z działeczki:)
OdpowiedzUsuńWłasne najlepsze<3
UsuńNigdy nie jadłam pieczonej rzodkiewki... Będę musiała spróbować! :)
OdpowiedzUsuńThe Eight-Wheel Classic - TITIAN Arts
OdpowiedzUsuńThe eight-wheel classic bicycle is available in six sizes. casino-roll.com The Bicycle https://jancasino.com/review/merit-casino/ Wheel herzamanindir.com/ is a classic bicycle microtouch solo titanium made in USA, 바카라사이트 but there are three variations in